Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!

Join the forum, it's quick and easy

Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!
Mass Effect Galaxy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gaiter Flarius tábornok

Go down

Gaiter Flarius tábornok Empty Gaiter Flarius tábornok

Témanyitás by RisingSun Szer. Feb. 11, 2015 1:11 am

Gaiter Flarius a CMC triumvir vezérkarának tagja
Lajstromszám: 84393-276-921050
Testületi nyílvántartási szám: 902B664DA1
Eredmény: Az akta megnyitásra került.

Neve: Gaiter Flarius
Faj: Turián
Nem: Férfi
Született: 2162. január 10-én a Palavenen.
Apja neve: Tullius Flarius ( Az F-Véd köztiszteletben álló századosaként vonult nyugállományba )
Anyja neve: Episia Hortensis ( Sokáig a Fellegvárban vezetett egy fegyverkereskedést )


Követve a SCOUTS által előírt protokollt, átesett a kötelező pszichikai teszteken. A vizsgálatot lefolytató felelős szakorvos Dr. Jarod Redfield a következőket írta jelentésébe a tábornok jelleméről:

Nagyon erős a felelősség tudata és abszolút hűséges az elveihez. Irtózik attól, hogy bármikor is komoly becstelenségre adja a fejét. Magában hordozza a hierarchia haderejének minden motivációját és erkölcsi tartását. A parancsokat feltétel nélkül végrehajtja és soha, semmilyen körülmények közt sem kérdőjelezi meg azokat. Vérbeli katona. Mindössze egyetlen dolog van ami komolyan felbőszíti. A génfaló bevetése. Egyáltalán nem tartja helyesnek az ilyen drasztikus beavatkozást egy másik faj életébe. Igaz ő sem kedveli túlzottan a kroganokat, ám látva azt az irányt, melyen az elmúlt harminc évben elindultak, erősen reménykedik abban, hogy egyszer olyan szövetségessé válnak, akikre a hierarchia bármikor számíthat. Ki nem állhatja a bürokrácia értelmetlen és időigényes útvesztőit, melyek a legtöbb esetben inkább ártanak, mint használnak. Nagyrészt ezért is csatlakozott a SCOUTS-hoz.

Magassága: 191 cm
Súlya: 67 kg
Alkat: nem látszik rajta, de erős
Szem: zöldes fekete
Bőr: szürke, az arcán lévő tetoválás lila
Kor: 55 éves


Szakmai előélet.

- Apja nyomdokaiba kívánt lépni, így miután elvégezte a nagykorúságot elért turián férfiak számára előírt hat hetes alapkiképzést, 2180-ban felvételt nyert az F-Védhez, ahol apja irányítása alá került. Itt ismerkedett meg Garrus Vakariannal, kinek izgága természetét aggályosnak találta, de harci képességeit elismerte. Az elkövetkezendő három évben bűnözők után kajtatott s apjának, valamint fajának való megfelelés kényszere alatt, igen szép eredményeket ért el. Aztán a gethek megtámadták a Fellegvárat. Ő a Zakera szárny védelmében segédkezett s elkeseredetten tapasztalta, hogy minden erőfeszítése ellenére a geth túlerő mindent elsöpör. Nehezen tudta csak lenyelni, hogy az emberiség mentette meg a helyzetet. A harcok után megkezdődött az újjáépítés a sok kárt szenvedett F-Véd-en belül is. Mikor azonban egyre több ember került a soraikba, inkább kilépett és hazatért a Palavenre, hogy az ottani védelmi erőknél kamatoztassa tapasztalatait.

- Miután őrnagyi rangra emelkedett megnősült és családot alapított. Úgy érezte tökéletes az élete, ám az agyrém, melyet Shepard terjesztett, hirtelen valósággá vált. A Kaszások őrült erővel rontottak a galaxisnak és bizony Palavenre is sor került. Egységével halált megvető bátorsággal indult a folyamatosan özönlő ellenségel szemben. A harcok eleinte reménytelennek látszottak, ám hallva a reményteli híreket a kaszások elleni szuperfegyverről, lelkesedést öntött belé és általa katonáiba. Az ostromállapotban töltött napok szinte összemosódtak számára s a végítélet szélén kezdett másképp tekinteni a világra, mint azelőtt. Aztán eljött a győzelem napja s nem győzött hálát adni, amiért vele együtt családja és fajtája is sikeresen átvészelte a kegyetlen időszakot.

- Az elkövetkezendő években, mint frissen előléptetett ezredes vett részt a Palaven és a turián hadsereg újjáépítésében. Áldozatos munkájáért állampolgársági szintet emelkedett és tábornokká léptették elő. Nagy felelősséggel végezte a munkáját, amiért tiszteletben és megbecsülésben részesült. Amikor a kroganok követséget alapíthattak a fellegvárban, sok magas rangú tiszttársa szót emelt a lépés ellen, mivel még most is félelmetes veszélyforrásként tekintettek a Tuchanka lakóira. Ő viszont a kroganokkal szimpatizálók pártjára állt, sok ellenséget szerezve a hierarchiában. Akadt is ezzel gondja bőven, hisz nem egy beosztotja tartotta puhánynak, persze csak a háta mögött. Ez azonban nem tántorította el álláspontjától, sőt nyíltan felvállalta, hogy a jövőben akár még komoly szövetségesként is el tudja képzelni a kroganokat. Időközben Victus Primarch vette át a Fellegvári tanácsosi tisztet és helyére Garrus Vakarian került. Sosem értette miért tiszteli annyira népe ezt az általa, "érdemtelenül felkapaszkodottnak" nevezett fajtársát. Természetesen elfogadta a döntést, de nagyon nem értett egyet vele. Ahogyan a hadseregben történt átalakításokkal sem. Túl sok szabályt hoztak, mely szerinte csupán akadálynak volt jó. Többször panaszkodott miatta, ám mindig az "új idők szavára" hivatkozva félresöpörték a javaslatait. Elkeseredetten törődött bele, hogy a turián hadsereg már sosem lesz a régi s befogva a száját, tette a dolgát.

- 2209-ben egy addig csak kósza hírekből ismert szervezet képviselői keresték még és igen magas beosztást ajánlottak neki. Büszkén vette tudomásul, hogy erkölcsi tartása, fegyelmezési és szervezési képessége miatt gondoltak rá, ráadásul mikor tudomására jutottak a SCOUTS alapelvei nagyon hatékonynak találta. Kért némi gondolkodási időt, hisz arra kérték, hagyja ott a sereget, mely második családjaként funkcionált. Napokon át örlődött, végül arra jutott, sokkal többet tud tenni a galaxisért és fajtájáért a SCOUTS-on keresztül, ahol nem kötik annyira a szabályok. Ekkor döntött véglegesen az igen válasz mellett.  
RisingSun
RisingSun

Karakter név : Thomas Bowel
Posts : 67
Join date : 2014. Nov. 30.
Location : Humbákfalva xD

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.