Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!

Join the forum, it's quick and easy

Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!
Mass Effect Galaxy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Besia T'reana

Go down

Besia T'reana Empty Besia T'reana

Témanyitás by RisingSun Csüt. Feb. 12, 2015 8:41 pm

Besia T'reana a SCOUTS vezető tanácsának tagja
Lajstromszám: 34353-179-221051
Testületi nyílvántartási szám: 605A614CK1
Eredmény: Az akta megnyitásra került.


Neve: Besia T'reana
Faj: Aszári
Született: 1482 április 2-án az Omega állomáson.
Apja: Ismeretlen.
Anyja: Nalina T'reana ( egy bányászati vállalat hajójának navigátora. )


A pszichikai vizsgálatok alapján felállított általános jellemzése:

Nem szereti a sok beszédet. Még kevésbé a kérdéseket, főleg ha azok a múltjára vonatkoznak. Vannak dolgok amikre büszke, míg néhány dolgot örökre a szőnyeg alá söpörne. Imádja, ha akarata szerint történnek a dolgok, de remek alkalmazkodó képességének hála, könnyedén túllép a nehézségeken és az esetleges kudarcokon, ám utál veszíteni. A cél szentesíti az eszköz módszer abszolút híve. Szeret a háttérben maradni és onnan kihasználni a felmerülő lehetőségeket. Ha kell bárkit felhasznál a céljai érdekében. Számára mindenki csak eszköz s pusztán akkor köt szövetségeket, ha abból neki is haszna származik. Nem hisz a hősiességben, sem az elvekben. Jó üzletnek tartja a háborút, de csak addig a pontig, amíg még irányítható.

Magasság: 175 cm
Súly: 75 kg
Alkat: Sportos, fitt, remekül tartja magát.
Szem: Türkizkék
Bőr: Tengerkék
Kor: 753 év

Előélet:

- Anyja egy Omegai klinikán szülte meg, de nem sokáig maradt a kétes hírű bányatelepen. Három héttel később már vitte is magával a Thessiára. Élete következő 84 évét ott töltötte az aszári fiatalok mindennapos tevékenységével. Iskolába járt, a galaxis titkait fürkészte, más fajokról tanult s közben a hosszú felnőttkorra készült. Ám édesanyja tragikus hirtelenséggel meghalt egyik útja során, mikor a hajó melyen épp szolgált, egy veszélyes aszteroida mezőn való áthaladás közben felrobbant. Besia már korábban is sok önálló döntést hozott s átlagon felüli intelligenciájának hála, élelemesebb volt a legtöbb társánál, ám hivatalosan még kiskorúnak számított, így mivel nem akadt egyetlen élő rokona sem, nevelőszülőket jelöltek ki a számára. Ebből ő nem kért, így húsz évvel nagykorúvá válása előtt elszökött Thessiáról s belevetette magát a nagybetűs életbe.

- Letagadva életkorát, egy batári kereskedelmi hajón vállalt munkát. Nem zaklatták, nem kérdezősködtek és sosem mentek olyan helyekre, ahol nagy veszély leselkedne rájuk. Így járta be keresztül-kasul a Terminus rendszert és az Attikai vonulatot, tízszer többet tanulva a galaxisról, mint gyerekkorában. Hét évig tartott ez a nyugodt állapot, mikor is egy krogan kalózhajó támadt rájuk. Néhánytól eltekintve mindenkit megöltek. Őt csupán azért hagyták életben, mert tetszetősnek találta a vezérük. Az Omegára vitték, ahol eladták rabszolgának. Harminc kemény év várt rá, minden egyes nap megaláztatásban és brutális kényszermunkában. Alaposan megérlelődött benne a bosszúvágy. Egy nap valóra vált rég dédelgetett álma. Sikerült kereket oldalnia, ám mielőtt elhagyta volna az Omegát, gondosan becserkészte fogvatartóit s kíméletlen dühvel vadászta le valamennyit. Ekkor jött rá a benne rejlő biotikus erő nagyságára, melyet az élet bőkezű ajándékának tartott. Elhagyva Omegát, visszatért a Thessiára s bizonyítva átlagon felüli képességeit, jelentkezett a hadsereg különleges biotikus egységébe.

- Hiába érzett magába komoly erőt, neki sem ment túl könnyen a híres aszári kommandósok módfelett kegyetlen és főleg komplex kiképzése. Ám miután az alakulat teljes jogú tagjává vált, egymás után vett részt a legkülönfélébb bevetéseken. Kalózbandák felszámolása, határvédelem vagy csak szimpla rendfenntartás a kolóniákon. Alaposan kiismerte a kommandó tevékenységi körét az ott töltött jó száz év során. Ám a végefelé valami másra, valami újra vágyott és 1704-ben, századosi rangban hivatalosan leszerelt az aszári hadseregtől. Gondolkodott rajta, hogy családot alapít, de nem látott benne elég potenciált, így ismét nekivágott a világűrnek. Kommandósként elég sokfele megfordult és sikerült alaposan feltérképeznie a galaxisban tevékenykedő kalóz és zsoldosbandákat. Így került a Terminusban igencsak hírhedt Fonaris ( azóta felszámolt ) zsoldos kompániához, mely főleg olyan aszárikból állt akik inkább a könnyű meggazdagodást választották. Mondani sem kell a szervezet tárt karokkal fogadta a veterán kommandóst s a beilleszkedés is rekordidő alatt megtörtént.

- Az elkövetkező 130 évben Besia annyira szerves részévé vált a Fonaris-nak, hogy az idő előrehaladtával szép lassan kúszott felfelé a ranglétrán, egyik riválisát állítva félre a másik után, míg végül ő vált a zsoldosbanda fejévé. Nem számított semmi. Kereskedelmi és utasszállító hajók, kolóniák vagy más kalóz csoportok. Ahol hasznot remélt ott lecsapott s a maga után hagyott romhalmazok és holttestek miatt, óriási vérdíjat tűztek ki a fejére, melyet ő inkább bóknak vett, mint fenyegetésnek. Azonban pont ez a figyelem lett Besia pályafutásának és a Fonaris-nak is a végzete. Az Omegát uraló krogan hadúr komoly fenyegetést látott bennük, így összeszedve a vele szimpatizáló kalózokat és zsoldosokat ( akik nem mellesleg mind gyűlölték Besia-t ), majd lecsapott a főhadiszállásukra. Hónapokon át tartó véres harc vette kezdetét, mely a Fonaris teljes pusztulásával végződött. Besia megsebesült, de sikerült elmenekülnie. Tudta, hogy a Terminusban nem maradhat, így sok év után visszatért a Fellegvári felségűrbe, ahol az arra vevőknek, felajánlotta tekintélyes tapasztalatait.

- Bár a Fellegvár területén is haragudtak rá, egyesek inkább lehetőséget láttak benne, mint veszélyt, így néhány hónappal a Fellegvárba érkezése után fantomi státuszba emelték. E perctől kezdve legfőbb feladata a Terminusi zsoldosbandák figyelemmel tartása és bomlasztása volt, mivel korábban többször is átlépték a határt és védtelen kereskedelmi hajókat, illetve kolóniákat fosztottak ki. Besia nagy örömmel vetette magát a könnyűnek ígérkező feladatba s egymás után végezte ki azon kalózbandák vezető tagjait, kik korábban az ő bukásához is hozzájárultak. Az Omegai krogannak hamar fülébe jutott Besia feltűnése és tevékenysége, ezért mindent elkövetett, hogy végre örökre megszabaduljon tőle. Az aszári viszont bármikor visszatérhetett a Fellegvár területére, így mikor forróvá vált a talaj, néhány hónapra odébb állt. Ahogy múltak az évek, Besia egyre inkább belefáradt ebbe a macska-egér játszmába. Tovább szeretett volna lépni, ezért valami egész mást talált ki. Felvette a kapcsolatot egy volt aszári kommandóssal akit börtönbe zártak egy gyilkossági ügy miatt. Elment hozzá és alkut ajánlott neki. Az aszárinak nagyon tetszettek a feltételek és mivel úgyis ki akart jutni, így mindent elfogadott. Besia gondosan felkészítette, majd becsempészte Omegára, ahol egyszerű táncosként helyezkedett el, miközben folyamatosan tájékoztatta megbízóját a kroganról és a körülötte folyó fejleményekről. Múlt az idő és Besia téglája egyre feljebb kúszott a ranglétrán, míg a krogan bizalmasa nem lett. Aztán 1980-ban egy erőteljes puccsal átvette a hatalmat és ő vált Omega korlátlan urává. Aria T'loak ezt követően újra találkozott megbízójával és közölte vele, hogy a továbbiakban nem hajlandó neki dolgoznia. Besia ezen cseppet sem csodálkozott és nem is tiltakozott ellen. Különben is bosszút állt és a Fellegvár is elégedett volt az eredményekkel. Besia azonban megkérte Aria-t, hogy a jövőben igyekezzen kordában tartani a Terminusi bandákat, hogy a Fellegvárnak minél kevesebb gondja legyen velük. Aria rábólintott, de kijelentette, hogy nem szándékozik a Tanács bábjává válni és továbbra is belátása szerint intézi a dolgokat.
Besia elégedetten tért vissza a Fellegvárba, ahol jutalomban és elismerésben részesült.

- 2017-ben miután 180 évig szolgált fantomként, Besia lemondott a pozíciójáról és a magánszektorban helyezkedett el, mint biztonsági tanácsadó. Az élete könnyen telt. Felbérelte egy gazdag mágnás, hogy alakítson ki számára elsőosztályú védelmet és ő jó pénzért szívesen vállalkozott rá. Most először elégedett meg, ilyen nyugalmas munkával és nem szándékozott otthagyni.

- Az emberek felbukkanását érdeklődve figyelte, ahogyan az első kapcsolat háborút és a gethek invázióját is. Nem szándékozott beleavatkozni egyikbe sem. Ám mikor a kaszások megérkeztek, visszatért a Thessiára, hogy képességeit latba vetve küzdjön szülőbolygójáért. Lesújtotta a sok rombolás és a tömérdek halott. Úgy érezte a galaxis csakis nagy szerencsével tudta legyőzni az ellenséget. Meg volt róla győződve, hogy egy olyan szervezet, mint a Cerberus óriási segítség lett volna mindenki számára, hisz sokszor a legalitás és a szabályok, inkább gátjai a sikeres fejlődésnek, mint előmozdítói. Mikor tudomására jutott a SCOUTS ötlete, az elsők közt csatlakozott s azzal tette le névjegyét, hogy megtalálta számukra a tökéletes búvóhelyet ( néhány gyilkosság árán természetesen ). A szervezet létrejötte után a vezető tanács tagjává vált s innentől minden erejével arra összpontosított, hogy a SCOUTS a lehető leggyorsabb ütemben fejlődjön tovább.
RisingSun
RisingSun

Karakter név : Thomas Bowel
Posts : 67
Join date : 2014. Nov. 30.
Location : Humbákfalva xD

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.