Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!

Join the forum, it's quick and easy

Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!
Mass Effect Galaxy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lyrian Kesir

Go down

Lyrian Kesir Empty Lyrian Kesir

Témanyitás by RisingSun Pént. Feb. 13, 2015 4:44 pm

Lyrian Kesir a SCOUTS vezető tanácsának tagja
Lajstromszám: 37159-189-421451
Testületi nyílvántartási szám: 905B114CK3
Eredmény: Az akta megnyitásra került.

Neve: Lyrian Kesir
Faj: Aszári
Született: 1751 december 3-án az Illiumon.
Apja: Ismeretlen ( Csupán annyit tudni róla, hogy egy krogan katona volt )
Anyja: Trenza Kesir ( Az aszári hadsereg ezredese )


A pszichikai vizsgálatok alapján felállított általános jellemzése:

Megbízható, megértő, segítőkész és rendkívül magabiztos. A bizalmát viszont nem adja olcsón. Szereti tudni mit gondolnak róla és bármibe is fog, alapos tervet készít, hogy baj esetén menekülni tudjon. Nagyon érdeklődik az idegen fajok iránt. Legfőképpen az emberek érdeklik. Ambíciózus és roppant kreatív fajnak tartja őket. Nem kedveli az erőszakot, de elismeri, hogy bizonyos helyzetekben nincs más megoldás. Ő maga inkább szeret kimaradni a konfrontációkból és a diplomatikusabb utat részesíti előnyben.

Magasság: 165cm
Súly: 60kg
Bőr: lilás-kék színű, arcán vöröses mintázatokkal
Szem: Mélykék
Alkat: Teljesen átlagos

Előélet:

- Illium egyik középosztálybeli negyedében született az aszári haderő egyik tisztjének lányaként. Mivel krogan apja is katona volt, így kötelességének érezte, hogy ő is ezt a pályát válassza, így amint elérte a nagykorúságot jelentkezett a sereghez. Kissé gyenge testalkata miatt kis híján lemorzsolódott a fizikai tréningeken, ám akaraterejével sikerrel vette az akadályt. Később főleg járőr és határvédelmi szolgálatokban vett részt amit nyugisnak tartott, ám valami olyanra vágyott, ahol jobban érvényesítheti intelligenciáját. Pár év elteltével sikerült felvételt nyernie a titkosszolgálathoz, ahol már sokkal jobban érezte magát s ezt felettesei is észrevették. Elképesztő hatékonysággal oldotta meg a legnehezebb feladatokat is, így nem volt kérdéses a sikeres vizsgája. A katonai elhárításhoz került ahol az elkövetkezendő évtizedek során lényeges tapasztalatokat szerzett.

- 60 évig szolgált az elhárításnál, méghozzá kifogástalanul. Képességeit felismerve megkeresték a Fellegvári hírszerzéstől és munkát ajánlottak neki, amit ő örömmel elfogadott. Az első időkben csak helyi ügyekkel foglalkozott. Korrupt politikusok és tisztviselők bizalmába kellett férkőznie, hogy végül lebuktassa őket. Aztán eljött számára a nagy ügy, melyre mindig is vágyott. Be kellett épülnie az Árnyékbróker ügynökhálózatába, hogy részben bomlassza azt, részben információkat szerezzen a bróker hollétéről. Évtizedeken át szolgált a bróker egyik legmegbízhatóbb ügynökeként, tucatjával buktatva le társait. Sokszor állt közel a lebukáshoz, ám gyorsan vágó esze mindig kihúzta a bajból. Ám a legfőbb célszemélyről csupán homályos információkat sikerült beszereznie, amit súlyos kudarcként könyvelt el. Visszahívását követően hadititkokat kiszivárogtató diplomaták és csempészekkel üzletelő F-Véd tisztek után nyomozott. 2025-ben fantomnak is jelentkezett, de háromszori próbálkozás után is elutasító választ kapott. Munkája mellett sokat tanulmányozta a Fellegvárban megforduló idegen fajokat. Szeretett volna minél többet megtudni a szokásaikról, kultúrájukról s egész életvitelükről. Annyira érdekelte a dolog, hogy valóságos xenobiológiai szakértővé képezte magát.

- Az emberek feltűnésével minden korábbinál érdekesebb fajra bukkant. Lenyűgözte az emberek hozzállása a világhoz s valahol még csodálta is őket. Annyira, hogy beleszeret az egyik Fellegvárban dolgozó diplomatájukba és 2176-ban feleségül is megy hozzá. Férje semmit sem tud a tevékenységéről. Azt hiszi ő is diplomata. Egyetlen gyereket hoz a világra, aki sajnos pár évvel a születése után belehal egy ritka, gyógyíthatatlan aszári betegségbe. A tragédia után magába fordult. Elválik férjétől és csakis a munkájára koncentrál.

- A geth inváziót követően alaposabban kezd vizsgálódni a Cerberus iránt, akiket sokkalta veszélyesebbnek ítél bármelyik másik szervezetnél. Minden erejével azon van, hogy kiszűrje az ügynökeiket. Néhány évvel később, mikor a kaszások megérkeznek, habozás nélkül visszatér az Illiumra, hogy tapasztalataival a hathatósabban segítse a védelem kiépítését. Sajnos látta milyen károkat okozott a Cerberus s ez csak még jobban ráerősített korábbi félelmeire. Ám ezzel egyidőben elgondolkodik azon, mennyi jót is tehetne egy ilyen szervezet, ha a vezetése a helyes irányba terelné.

- Mikor nagyfokú hírszerzési tapasztalataira hivatkozva, felkeresték a SCOUTS ügynökei és legnagyobb megdöbbenésére tanácsnoki pozíciót ajánlottak fel, hatalmas lehetőséget látott a dologban. Már korábban is hallott róluk, de mikor tudomására jutottak valódi értékei, habozás nélkül igent mondott, mert így legalább lesz lehetősége érdemben befolyásolni egy Cerberus-hoz hasonló szervezetet és olyan irányba terelni azt, ami az egész galaxisnak hasznára válhat.
RisingSun
RisingSun

Karakter név : Thomas Bowel
Posts : 67
Join date : 2014. Nov. 30.
Location : Humbákfalva xD

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.