Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!

Join the forum, it's quick and easy

Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!
Mass Effect Galaxy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gratin Dedfob

Go down

Gratin Dedfob Empty Gratin Dedfob

Témanyitás by RisingSun Pént. Feb. 13, 2015 9:42 pm

Gratin Dedfob a SCOUTS vezető tanácsának tagja
Lajstromszám: 28157-239-529351
Testületi nyílvántartási szám: 705C135CK2
Eredmény: Az akta megnyitásra került.Neve: Gratin Dedfob
Faj: Batarián
Nem: Férfi
Született: 2150 február 9-én a Kar'shan-on
Apja: Falem Dedfob ( a Batarian State Arm legfőbb beszállítójának a Memnio Industries fegyvergyár részvényese )
Anyja: Safin Drarkeba ( a State Arms vezérkari főnökének Dhalo Drarkeba tábornagy lánya )


A pszichikai vizsgálatok alapján felállított általános jellemzése:

Sosem hagyja, hogy elhamarkodott döntésekbe kergessék. Minden problémát többször is körbejár, felmérve mit nyer vagy veszít általa. Minden idők legjobb üzletének tartja a háborút, melyet rendre ki is használ s ha a helyzete megengedi, mindkét félnek elad. Csak nevetni tud a pacifistákon, hisz minden faj történelmében nagy háborúk hozták el a békét. Nem ismer kegyelmet, ha saját elképzeléseit akarja keresztülvinni. Remek kapcsolatot ápol szövetségeseivel, ám ha útját állják, lelkiismeret nélkül döfi hátba őket s legtöbbször saját fegyvereivel győzi le ellenlábasait.

Magasság: 182 cm
Súly: 90 kg
Bőrszín: Sötétbarna
Szemei: Feketék
Testalkat: Teljesen átlagos

Előélet:

- Ha valakiről, hát róla elmondható, hogy aranykanállal a szájában született. Dúsgazdag üzletember apja és a legmagasabb katonai rangokban mozgó felmenőkkel rendelkező anyja révén a batarián arisztokrácia csúcsán helyezkedett el. A legjobb nevelést kapta, ahol az elemi tananyagon kívül pénzügyi és üzleti ismeretekben is volt része bőven. Hamar rá kellett jönnie, hogy szülei csakis elsőosztályú teljesítményt várnak el tőle s ebben a szellemben is kellett felnőnie. Ő azonban természeténél fogva élvezte a kihívásokat, még inkább a győzelmeket. Miután a Kar'shan legnívósabb egyetemén szerzett diplomát nemzetközi kereskedelemből, apja szép lassan bevezette az üzleti élet környörtelen, de remekül jövedelmező világába. Hála gyors eszének és remek helyzetfelismerésének, hamarosan önállóan is képes volt sikereket elérni, sőt bátor ötleteivel még jobban kitágította a családi vállalkozás befolyását. Apja halála után szabaddá vált az út s elérkezett az ő ideje. Az elkövetkezendő években a legaljasabb módszereket is bevetve a Memnio Industries vezető részvényesévé vált, sőt az igazgatótanácsba is beválasztatta magát. Elég világosan tudomására jutatta mindenkinek szándékait s innentől csak nagyon kevesen mertek vele kikezdeni.

- A kaszások megérkezésével fajtája a kihalás szélére került. Felhalmozott vagyona nagy részét az újjáépítésekbe ölte, de ezzel párhuzamosan rátette a kezét azon üzleti érdekeltségekre, amiket a háború előtt nem birtokolhatott. Szép lassan bekebelezte az egész piacot s gyakorlatilag versenytársak nélkül fölözhetett le minden hasznot, ami jött is bőséggel, főleg a hadsereg újjászervezése kapcsán. Azzal viszont tisztában volt, hogy népe éppen csak elkerülte a teljes pusztulást. Senki sem törte magát igazán értük, amire a legtöbben kíméletlen bosszúvággyal feleltek s mielőbbi megtorlásokat követeltek a Fellegvár, de legfőképp az emberekkel szemben.
Ő viszont mindig tágabb értelemben figyelte a világot. Kénytelen volt belátni, hogy a batariánok, önző és gyűlölködő viselkedésükkel saját maguknak is köszönhették jelenlegi helyzetüket. Amolyan fekete bárányként tekintettek rájuk a galaxisban s elhatározta ezen változtatni fog. Értelmetlen lett volna népe befolyását nyíltan elkezdeni növelni. Több kárt okozott volna, mint hasznot. Ám a Cerberus tevékenysége remek ötlettel szolgált számára.

- Kapcsolatai révén több találkozóra is meghívta a galaxis jónéhány nagybefektetőjét és vázolta nekik az elképzelését egy olyan szervezetről, mely a kormányoktól és térségektől mentesen, a törvényi és bürokratikus aggályoskodást figyelmen kívül hagyva cselekszik, sokkal nagyobb szabadsággal, mint a fantomok, akik a Fellegvárnak tartoznak elszámolással. Az ötletet sokan támogatták, ám voltak bőséggel ellenzői is akik úgy vélték ezzel csak egy új Cerberus-t hoznának létre, amit a galaxis egyöntetűen gyűlöl. A tiltakozók kiválását követően szerencsére bőven maradt anyagi háttér a munka elkezdéséhez s miután megfelelő szövetségeseket és infrastruktúrát gyűjtött össze, Gratin nekilátott a SCOUTS felépítésének.

- Zedum Jealan, Vincent Marlowe és Besia T'reana hathatós segítségével hivatalosan is megalakult a SCOUTS, mely elég inkognítóval és személyi háttérrel rendelkezett a tökéletes működéshez. Gratin hivatalosan kilépett a batári üzleti életből. Ám kiterjedt befolyását felhasználva sikerült elérnie, hogy a Memnio Industries fegyverzete és páncéljai a kísérleti prototípusokat is beleértve, folyamatosan a SCOUTS-hoz is eljussanak, akárcsak a szervezet működésével egyetértő befektetői csoportok bőkezű hozzájárulásai. Azonban rájött, hogy a szervezet már jóval több annál, minthogy pusztán a batárikat szolgálja. A lehetőségek jócskán kitágultak amit Gratin időben felismert s rá kellett jönnie, hogy a SCOUTS segítségével az egész galaxisra befolyással lehet, ami magában hordozta a reményt, hogy a korábbinál sokkal pozitívabb képet alakíthasson ki saját fajáról.  
RisingSun
RisingSun

Karakter név : Thomas Bowel
Posts : 67
Join date : 2014. Nov. 30.
Location : Humbákfalva xD

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.