Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!

Join the forum, it's quick and easy

Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!
Mass Effect Galaxy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marc A. Deveraux tábornok

Go down

Marc A. Deveraux tábornok Empty Marc A. Deveraux tábornok

Témanyitás by RisingSun Hétf. Feb. 09, 2015 1:25 am

Marc Deveraux a CMC triumvir vezérkarának tagja
Lajstromszám: 84395-776-921000
Testületi nyílvántartási szám: 502B664CA8
Eredmény: Az akta megnyitásra került.


Szövetségi akta engedélyszáma: MD10048
A dokumentum C-347-es típusú engedéllyel megtekinthető a központi archívumban.

Neve: Marc Antoine Deveraux
Faj: Ember
Nem: Férfi
Született: 2146. március 3-án. Párizs, Franciaország.
Meghalt: 2210. október 21-én a Huerta Memorial kórházban. A halál oka: Szívmegállás
Apja neve: Daniel Deveraux ( A francia idegenlégió ezredeseként vonult nyugállományba 2162-ben )
Anyja neve: Evelyn Martozuer ( Történelem tanárnőként tanított egy Párizsi középiskolában )
Testvérek: Francois ( Az öccse. Nem lépett katonai pályára )


A Szövetség évenként előírt pszichikai felülvizsgálatának eredménye Dr. Paula Winkler vezető főorvos értékelése alapján:

" A vizsgált alany érzelmei folyamatosan egy irányba mutatnak. A sereget tartja legfőbb családjának akit szeret és végtelenül tisztel. Bármikor az életét áldozná a szövetség zászlaja alatt. Azonban feltétlen hűséget csakis akkor képes érezni, ha a motivációkat összeegyeztethetőnek tartja saját erkölcsi magatartásával. Elmondása szerint ebből nem egyszer komoly problémái adódtak élete során. Ha bármikor úgy érezte a küldetés nem egészen azokat a célokat szolgálta amikre felesküdött, könnyen újraértelmezte a kapott parancsokat és saját szájíze szerint teljesítette azokat. Elmondása szerint csakis annak köszönheti, hogy emiatt nem ütötte meg a bokáját, hogy a kihágások ellenére mindig győzelemre vezette katonáit. "

Általános jellemzés: A tábornok a durva, könyörtelen módszerek híve. Ennek ellenére a jó eredményeket elismeréssel dícséri és mindent elkövet katonái kényelméért, valamint minél magasabb színvonalú ellátásáért. Minden körülmények közt katonaként gondolkodik. Ám nem követi vakon a parancsokat, csak ha úgy véli azok nem sértik túlzottan erkölcsi elveit. Ha valahol hibát talál akkor nem rest a saját szájíze szerint átértelmezni azt. Az emberiség érdekeit különösen fontosnak tartja, de nem elvakultan. Képes felismerni a galaxis létezéséhez szükséges kompromisszumokat, bár ezt nem szereti hangoztatni.

Fizikai adatok:

Magasság: 191 cm
Súly: 102 kg
Hajszín: Ezüstös-szürke
Szeme: Zöldes-barna
Testalkat: Korához képest nagyon fitt és izmos
Különös ismertetőjegy: Több mély forradás is látható az arca bal oldalán és a homlokán.


Szakmai életrajz:

1. Már egészen fiatal korában imponált neki apja példás katonai múltja, ezért úgy döntött követi a hagyományt s betöltve a szükséges életkort 2164-ben a megfelelő eljárás keretében kiképzésre jelentkezett a Rendszerek Szövetségének elsőszámú rohamosztagos kiképző bázisán a Titánon. A három hetes alap és két hónapos szakirányú kiképzés végén az adott csoport egyik legmagasabb minősítésével végzett. Ennek, valamint apja közbenjárásának okán az Elíziumi kolóniára kerül, ahol járőr és felderítő szolgálatot teljesít.
2. Mivel a Szkíliai határvidéken kezdett egyre intenzívebbé válni a batarián kalózfenyegetés, így a szövetség több érzékeny támadást hajtott végre a kalóztanyák ellen. Némelyik hadműveletben ő is részt vett és bátorságával, gyors észjárásával valamint kitartásával jó benyomást tett feletteseire, akik ezután elérkezettnek látták az időt, hogy komolyabb feladatot bízzanak rá. 2165-ben visszahelyezték az Elíziumra, ahol szakaszparancsnokká nevezték ki és előléptették őrmesterré.
3. A 2170-es Mindoiri katasztrófát követően az időközben hadnaggyá előlépett Deveraux-t és a rábízott szakaszt is azokhoz a rohamcsapatokhoz vezénylik, melyek válaszcsapásokat hajtottak végre fontosabb batarián érdekeltségek ellen. Remek parancsnoki kvalitásokról tett tanúbizonyságot. Embereit minden körülmények között győzelemre vezette, miközben ő maga is bőséggel kivette részét a harcokból.
4. A 2176-os Szkíliai villámháborúban már őrnagyi rangban szolgál egy Elíziumi zászlóalj parancsnokaként. A batarián kalózok heves támadásákor az első vonalban harcolt egységeivel. Részben neki is köszönhető, hogy a kolónia északi régiójában nem sikerült a kalózoknak áttörniük a védelmen. A háborút követően kitűntetésben részesül. Néhány hónappal később, saját kérésére egy jól felszerelt kalózvadász alakulat parancsnok helyettesévé nevezik ki, mely a szövetségi határ védelmét látta el.
5. 2181-ben ezredessé léptették elő és kinevezték a hetedik rohamosztagos ezred parancsnokának. Feladata a Horizont kolónia védelme.
6. A két évvel később kitört geth háború idején nagy érdemeket szerzett a szövetség által vívott csatákban, tovább öregbítve már amúgy is tekintélyes hírnevét.
7. A háború utáni pár évben az ő egységét is bevonták a megmaradt geth helyőrségek felszámolására.
8. A kaszás invázió kirobbanásakor sürgős áthelyezését kérvényezte a földre, mert úgy gondolta tapasztalatait ott tudná a leginkább kamatoztatni. A szövetség párizsi parancsnokságára ment, ahol egy hadosztály vezetését bízták rá s legfőbb feladata külváros védelme volt. A harcokban keményen helyt állt. Remek taktikai érzékkel vezette embereit, bár igen sokszor kellett visszavonulnia a borzasztó túlerővel szemben. Ám könyörtelen kitartása nem volt hiába való. A háború végéig sikerült ellenőrzése alatt tartania a rábízott kerületeket és a katonái hősként tisztelték. A győzelem után Hackett admirális őt is személyesen tűntette ki a Földi ellenállásban nyújtott helytállásáért és tábornokká léptette elő.
9. Fél évvel később őt jelölték ki a szövetség rohamosztagos állományának újjászervezésével és a Titáni kiképzőközpont parancsnokának. Egyesek kritikát fogalmaztak meg alkalmasságával kapcsolatban, hisz a múltban többször is előfordult, hogy önhatalmúlag átértelmezte a parancsokat, de az elért eredmények rendre elnémították ezen hangokat. Következetes, kreatív, ám brutálisan kemény módszereivel a korábbinál jóval magasabb színvonalra helyezte a rohamosztagos kiképzést, ami a hadgyakorlatokon mutatkozott meg igazán a vezérkar legnagyobb örömére. Katonái egy csöppet sem bánták irgalmat nem ismerő, zsarnoki természetét, hisz mindent elkövetett, hogy egységei a legkiválóbb körülmények közt dolgozhassanak.
10. 2210 tavaszán kórházba került szívelégtelenség gyanújával. Az orvosok szerint kerülnie kellett a fölösleges megpróbáltatásokat. A tiltás ellenére nem vonult nyugállományba, hanem folytatta a munkát. Fél évvel később mikor a Fellegvárban járt, ismét rosszul lett és október 21-én a késő délutáni órákban szívmegállás következtében hunyt el a Huearta emlékkórházban. Testét nagy tiszteletadás keretén belül helyezték örök nyugalomra a Párizsi Saint-Germain katonai temetőben, kérése szerint apja mellé. A szövetség hősi halottként kezeli és tettei által bekerült a dicsőség csarnokába.A CMC biztonsági protokolljának engedélyszáma: BZ-671

Szigorúan követve az erre vonatkozó utasításokat, bizalmas csatoránok felvettük a kapcsolatot Deveraux tábornokkal és vezérkari főnöki megbízatást ajánlottunk neki a CMC kötelékében. Mivel a tábornok egy ideje titkon szimpatizál a SCOUTS tevékenységével, így hamar ráállt az egyezségre. Figyelembe véve a szövetség hozzáállását szervezetünkhöz, gondosan előkészítettük a tábornok kilépését a megfelelő kemikáliák és szervezés kíséretében. Demirotanin bevetésével tetszhalott állapotot idéztünk elő, amit az általunk kihelyezett orvos számunkra megfelelő módon igazolt. A testet kicserélve a tábornokot az Observer állomásra szállítottuk, ahol néhány hét után átvehette új megbízatását. Fél évvel később feleségét és gyermekeit is utána szállítottuk akik hivatalosan egy lakástűzben vesztették életüket.

Megjegyzés: A SCOUTS vezetősége módfelett örült a tábornok érkezésének, mivel szükségük volt olyanra, aki kívül-belül ismeri a szövetség katonai protokolljait, ráadásul rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyek által tökéletesítheti a CMC hatékonyságát!
RisingSun
RisingSun

Karakter név : Thomas Bowel
Posts : 67
Join date : 2014. Nov. 30.
Location : Humbákfalva xD

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.