Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!

Join the forum, it's quick and easy

Mass Effect Galaxy
Kedves látogatók, kedves kalandvágyók!
Az oldal, még szerkesztés alatt áll, többnyire dizájnbéli módosítások, s utómunkálatok vannak már csak hátra. De, mivel, tartalmilag már fel van töltve, már van lehetőség regisztrációra, karakterek elkészítésére. Nagyobb létszám esetén indulhat is a játék - a munkálatok, vélhetőleg, még a hét lezárulása előtt befejeződnek, s az oldalt, 100%-os pompájában lehet majd megtekinteni.
Kellemes játékot, és jó szórakozást kíván a STAFF!
Mass Effect Galaxy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grarek Krobboss tábornok

Go down

Grarek Krobboss tábornok Empty Grarek Krobboss tábornok

Témanyitás by RisingSun Kedd Feb. 10, 2015 1:11 am

Garek Krobboss a CMC triumvir vezérkarának tagja
Lajstromszám: 84397-787-923001
Testületi nyílvántartási szám: 702B614CA2
Eredmény: Az akta megnyitásra került.Neve: Grarek Krobboss
Faj: Batarián
Nem: Férfi
Született: 2157. augusztus 1-én a Khar'shan-on.
Apja neve: Kroden Krobboss ( A Szkíliai Határvidéken jól ismert kalózhajó kapitánya és hírhedt terrorista, akit hősként ünnepeltek az emberek elleni tettei miatt )
Anyja neve: Morsah Nerdik'len ( Neves katonacsaládból származott, mely hosszú generiációk óta State Arm tagjaként szolgált )
Testvérek: Mindhárom öccse a Batarian State Arms tisztje


Megérkezése után nem sokkal a SCOUTS előírásait követve, részt vett a pszichikai vizsgálaton, melyet Dr. Jarod Redfield felelős szakorvos vezetett. Íme néhány részlet az ott készült jegyzőkönyvből, mely fény derített a tábornok jellemére és motivációira:

Dr. Redfield: Miért csatlakozott a SCOUTS-hoz?
Krobboss: Mert jó ideje gondolom azt, hogy a győzelemhez nem mindig a legegyenesebb út vezet.
Dr. Redfield: És kicsit sem zavarja magát, hogy itt emberekkel is együtt kell dolgoznia?
Krobboss: Dehogynem. Ki nem állhatom az embereket. Magát sem, ami azt illeti.
Dr. Redfield: Akkor miért van itt?
Krobboss: Mert a fajom boldogulása sokkal jobban érdekel, mint az emberekkel való viszonyom. A kaszás invázió után alig több, mint egymillióan maradtunk. A kihalás szélére kerültünk. Nekem is és még egy rakás más magas rangú tisztnek is el kellett fogadnia, ha nem változtatunk korábbi hozzáállásunkon, a protiánok sorsára jutunk. Eltelt harminc év és szép lassan beindul a népszaporulat, de ez még kevés. A SCOUTS tökéletes arra, hogy valami módon növeljük befolyásunkat és túlélési esélyeinket a galaxisban. Apám irtó dühös lenne rám amiért így beszélek, ám más időket élünk, amik más reakciókat követelnek.
Dr. Redfield: Hogyan jellemezné magát?
Krobboss: A hivatalos, vagy az őszinte verzió érdekli?
Dr. Redfield: Természetesen az őszinte.
Krobboss: Maga akarta. Semmi más nem érdekel, csakis a fajom jövője. Hajlandó vagyok bármire, amivel ezt elősegíthetem. Szükségem van a SCOUTS-ra, így elviselem az embereket a közelembe. Köszönök nekik, együttműködök velük, de sosem lesznek a barátaim. Kőkemény elvárásaim vannak a katonáim felé, azonban csakis azt követelem tőlük, amit magamtól is. Gyűlölöm a fontoskodó seggfejeket, akik azt hiszik mindent tudnak és folyvást beleütik az orrukat a munkámba. Nálam nagyon fontos a győzelem. Minél keményebb kivívni a diadalt, én annál boldogabban alszom. Feljebbvalóim parancsát minden körülmények közt elfogadom és legjobb tudásom szerint teljesítem. Úgy vélem egy jó katonának sosem szabad megkérdőjeleznie a rangban felette állók döntéseit.


Fizikai adatok:

Magasság: 183 cm
Súly: 91 kg
Bőrszín: szürkés-barna
Szemei: Feketék
Testalkat: Nem sokkal izmosabb az átlagnál

Szakmai előélet.

- Apja nagy tiszteletnek örvendett a nép körében, így egyértelmű volt, hogy legidősebb fiát tárt karokkal várják a State Arms tiszti akadémiáján. Remek eredményekkel végezte el, s rögtön utána áthelyeztette magát a Szkíliai határvidékhez a gyors tapasztalatszerzés reményében. Kapóra jön neki a kalózvezérek által tervezett nagyszabású támadás az Elízium ellen. A zsoldosok mellett sok katona is részt vett a támadásban, melyben ő is részt vett. A vereséget nehezen viselte, akárcsak az utána következő éveket, mikor népét elítélték, míg az embereket sajnálták. Innentől még inkább csapást kívánt mérni szövetségre. Ambíciói felkeltették a hadsereg különleges műveleti osztályának figyelmét, akik szabotázs akciókat szerveztek az emberek ellen. Hajókat, kolóniákat és a szövetségnek hasznot hozó létesítményeket támadtak meg. Azonnal igent mondott a felkérésre.

- Kilenc hosszú évet szolgált a különleges műveleti osztálynál s ezalatt több száz sikeres bevetésben vett részt. A sereg büszkén ismerte el képességeit, így gyorsan emelkedett a ranglétrán. 2186-ban ezredesi rangban hagyja ott a különleges műveletek osztályát s elfoglalja új pozícióját a State Arm kommandós iskolájának új parancsnokaként. Megnősül és nagyon elégedett az életével. Aztán bekövetkezik a legrosszabb. Saját szemével látta miként valósult meg Shepard jóslata mikor a kaszások egymás után rohanták le a batári kolóniákat, nem hagyva mást, mint pusztulást és halált. Mit sem törődve ranggal és beosztással, fegyvert ragadott s magához véve akit csak tudott, ádáz ellenállásba kezdett az anyabolygón. A hónapokon át tartó gyilkos harcban végig kellett néznie sok-sok millió fajtársa értelmetlen pusztulását. Aztán a kaszásokat legyűrte a galaxis egyesített flottája. Győztek. De milyen áron? A batári nép a maga valamivel több, mint egymillió életben maradt tagjával a kihalás szélére sodródott fajok közé került. A megmaradtakon kitört a pánik és eluralkodott a kétségbeesés. Csatlakozva a többséghez, felelősöket keresett. Kérlelhetetlen gyűlölettel tekintett a galaxis népeire, mert úgy vélte, cserben hagyták őket. A nép szemében hős volt kitartásáért és önfeláldozásáért s ezt kihasználva, radikális lépésekre szánta el magát.

- Kihasználva a háború utáni újjáépítési lázat, néhol igen súlyos veszteségeket okozó szabotázs akciókat vezetett a Fellegvári felségűrben. Ezen felül nyíltan is felelőssé tette a Fellegvári tanácsot a batárik sorsáért s jóvátételeket követelt. Ám sajnálkozó üzeneteknél többet nem igazán kaptak. Úgy egy év után felhagyott a szabotázsokkal és inkább visszatért anyabolygójára, hogy az újjáépítési munkálatokat segítse. Nem sokkal később a State Arms tábornokká nevezte ki s több más főtiszttel együtt őt is a sereg újjászervezésével bízták meg.

- 2200-ra a batariánok körében a korábbinál jóval látványosabb ütemben gyorsult a szaporodás, így támadt némi remény az újra kezdésre. Ez benne is hatalmas változásokat idézett elő. Több más vezérkari főnökkel együtt arra a megállapításra jutott, hogy fajtájuk csakis akkor maradhat meg, ha leveti magáról a " mindenkit gyűlölök " elvet és próbál alkalmazkodni a viszonyokhoz. Ez eleinte nehezen ment, de a kényszer remek tanítómesternek bizonyult. Időközben megtudta, hogy a State Arms már közel öt éve támogat egy addig teljesen ismeretlen szervezetet, melynek felépítését és ideológiáját első látásra roppant szimpatikusnak talált.

- 2203-ban végül rászánta magát és a megfelelő csatornákon keresztül jelentkezett a SCOUTS-hoz, mely örömmel támogatta a kérését s néhány hónappal később ki is nevezték a szervezet katonai erejeként működő CMC egyik triumvir vezérkari főnökévé.  
RisingSun
RisingSun

Karakter név : Thomas Bowel
Posts : 67
Join date : 2014. Nov. 30.
Location : Humbákfalva xD

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.